Zwangerschapsmassage in Sint Oedenrode, omgeving Schijndel

In mijn sfeervolle praktijk in Sint Oedenrode in de buurt van Schijndel geef ik met veel plezier en enthousiasme zwangerschapsmassages. Zodat jouw prachtige zwangere lijf de zorg en aandacht krijgt die het verdiend!

Kom echt even tot rust

Je herkent het vast wel. Je bent druk in de weer. Je wilt alles gewoon kunnen doen zoals altijd ondertussen moet er ook nog van alles geregeld worden voor jouw kindje en beginnen de kwaaltjes op te spelen. Zwanger zijn is prachtig maar ook heel hard werken! Met een zwangerschapsmassage verwen je jezelf. Het helpt je te ontspannen én het ongemak van een aantal zwangerschapskwaaltjes te verminderen. Graag nodig ik je dan ook uit in mijn praktijk in Sint Oedenrode, omgeving Schijndel voor een zwangerschapsmassage. Ik gun iedere zwangere vrouw een moment om tot rust te komen! Echt even stil staan bij jezelf en het kindje in je buik.

Zwangerschapsmassage praktijk Viefcompany Sint Oedenrode Schijndel

Zwangerschapsmassage praktijk Viefcompany Sint Oedenrode Schijndel

Zwangerschapsmassage voor een diepe ontspanning én het verminderen van klachten

Jouw lichaam heeft op tijd rust nodig om te herstellen. Je kan door de flinke hoeveelheid hormonen last krijgen van allerlei vervelende zwangerschapsklachten zoals: vermoeidheid, maagzuur, misselijkheid, vocht vasthouden, onrustige benen, etc. Tegen het einde van je zwangerschap kan je buik soms flink in de weg gaan zitten, ben je sneller buiten adem en slaap je slechter. Tijdens een zwangerschapsmassage in mijn praktijk in Sint Oedenrode in de buurt van Schijndel help ik je graag om je hoofd en lijf even helemaal tot rust te laten komen. Heb je last van je bekken, benen of onderrug? In overleg focussen we de massage extra op deze punten.

Speciale zwangerschapsmassagetafel

Speciale zwangerschapsmassagetafel

Wat kan ik verwachten van een zwangerschapsmassage bij Viefcompany Sint Oedenrode, Schijndel?

Relaxte kennismaking

Wanneer je voor een zwangerschapsmassage bij mij komt in mijn praktijk in Sint Oedenrode dan starten we met een intake. We bespreken jouw gezondheid, eventuele lichamelijke klachten en waar je behoefte aan hebt. Zo kan ik de massage afstemmen op jouw wensen en kan ik je misschien helpen met andere vragen.

Massage speciaal voor zwangeren

Je kunt een zwangerschapsmassage boeken vanaf 3 maanden zwangerschap tot aan het moment van bevallen. De zwangerschapsmassage is een heerlijk uitgebreide massage van je rug, nek, schouders, hoofd, armen, benen en voeten. Een zwangerschapsmassage is absoluut veilig voor vrouwen met een gezonde zwangerschap. Over het algemeen is een zwangerschapsmassage wat zachter, en worden er andere massagetechnieken gebruikt die gericht zijn op het verminderen van zwangerschapsklachten. Het biedt ontspanning voor jouw hele lijf en helpt om pijnlijke spieren in je bekken, rug, nek en schouders te verminderen. Ook stimuleert het de bloedsomloop en vermindert het vochtophoping. De producten die ik gebruik zijn geschikt voor zwangeren.

Een fijne houding

De meest gestelde vraag die ik krijg is kan ik op mijn buik liggen? Ja, dat kan! Ik maak namelijk gebruik van een speciale zwangerschapstafel met uitsparingen voor je buik en borsten waarbij je buik volledig ondersteund wordt door een breed elastiek gevlochten net. De meeste vrouwen vinden het heerlijk om even lekker en veilig op hun buik te liggen. En mocht je liever toch op je zij willen liggen dan kan dat natuurlijk ook. Je mag gaan liggen hoe het voor jou het prettigst voelt. Ik zorg ervoor dat jij zo comfortabel mogelijk ligt.

Na de bevalling

Ben je bevallen en wil je graag een massage? Vanaf 4 weken na je bevalling (6 weken na een keizersnede) en tot 9 maanden na je bevalling kun je een speciale mama-massage boeken. Je lijf is volop aan het ‘ontzwangeren’, je slaapt waarschijnlijk stukken minder en de hele dag in de weer zijn met je kindje(s) kan flink vermoeiend zijn. Klik hier voor meer informatie.

Wil je graag een zwangerschapsmassage in mijn praktijk in Sint Oedenrode (10 minuten vanaf Schijndel)?

>> Boek dan hier een zwangerschapsmassage!

Twijfel je of het verstandig is om een massage te volgen i.v.m. lichamelijke klachten of ziekte? Neem dan vooraf altijd even contact met me op.

Tot slot, stel ik me graag nog even voor

Hoi, ik ben Sanne. Ik ben moeder van 2 meisjes en begrijp als geen ander dat het lastig is om alle ballen hoog te houden. Daarom wil ik je meegeven dat het daarom juist ontzettend belangrijk is om te investeren in jezelf. Te bewegen maar ook te ontspannen. Speciaal voor vrouwen én in het bijzonder zwangere vrouwen heb ik een omgeving gecreëerd waar jij je prettig voelt en persoonlijk wordt begeleid. Natuurlijk is een zwangerschapsmassage een echt verwen momentje maar kan ik je ook zeker helpen om je zwangerschapsklachten te verminderen. Naast de massages kan ik je door middel van training en coaching begeleiden tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Samen zorgen we dat je zo fit, energiek en ontspannen mogelijk deze bijzondere tijd beleeft! Niet alleen voor jouzelf belangrijk maar natuurlijk ook voor jouw kindje.

>> Bekijk hier mijn volledige aanbod.