Slider

FIT EN RELAXT TIJDENS DE ZWANGERSCHAP

Door middel van sporttrainingen en yoga lessen begeleid ik jou tijdens je zwangerschap. Samen zorgen we ervoor dat je zo fit, energiek en ontspannen mogelijk deze bijzondere tijd beleeft! Niet alleen voor jou zelf maar natuurlijk ook voor jouw kindje belangrijk . Ook kan je samen met je partner bij mij terecht voor een informatieve en praktische cursus ter voorbereiding op de bevalling. Zodat jullie de bevalling samen vol vertrouwen en goed voorbereid tegenmoet gaan.

HERKEN JE DIT?

Als je op internet gaat zoeken dan weet je niet waar te beginnen. Er is veel informatie te vinden over zwanger zijn, bevallen en klachten maar je hebt geen idee wat nu goed is en wat niet. Als jij je in één van onderstaande punten herkent dan is ViefCompany iets voor jou.

 • Ben jij op zoek naar professionele begeleiding tijdens je zwangerschap zodat je veilig en vertrouwd kan blijven sporten?

 • Heb jij last van je rug, pijn bij je liezen of pijn bij je stuitje/bil? Of had je hier last van bij je vorige zwangerschappen?

 • Heb jij last van bekken of bekkenbodem klachten en wil je graag weten wat je hieraan kunt doen?

 • Wil jij je in alle rust focussen op je zwangere lichaam en door middel van theorie, ademhaling en ontspanningsoefeningen voorbereiden op de bevalling?

 • Heb jij behoefte aan een relaxmomentje voor jezelf? Wil jij graag rust en ontspanning in je hoofd en in je lijf? Heb jij last van allerlei vervelende zwangerschapskwaaltjes?

MIJN AANBOD

TARIEVEN

Wil je graag starten?

Bij Viefcompany kan je een proefles, strippenkaart, of eenmalige cursus kopen. Kom je graag alleen sporten of in een groep? Wil je sporten of ook een aantal lessen zwangerschapsyoga volgen? Wil je daarnaast ook de bevalcursus met je partner volgen?
Meld je eerst aan via het contactformulier of door een email te sturen naar info@viefcompany.nl. We maken dan in Eversport (ons plan en roosterprogramma) een account voor je aan.  Zodat je straks heel gemakkelijk alles zelf in kan plannen en bij kan houden.

Keuze uit

Sporttrainingen duur 60 min.

10 strippen, geldigheid 12 weken €135,-

20 strippen, geldigheid 24 weken €256,50

20 strippen 2x per week, geldigheid 12 weken €243,-

proefles €13,50

OF

Zwangerschapsyoga duur 75 min.

9 strippen, geldigheid 11 weken €137,75

proefles €15,25

Keuze uit

4 x 1 uur €240,-

6 x 1 uur €355,-

8 x 1 uur €460,-

10 x 1 uur €570,-

Eenmalige sessie 1 uur €65,-

€85,-

2,5 uur durende cursus samen met je partner
(kan ook geboekt worden als duo cursus voor €105,- per stel,
als privecursus van 2,5 uur voor €180,-
of verkorte privé cursus van 1 uur voor €72,50)

AANVRAAG

Kies het gewenste product en vul je persoonlijke gegevens in.
Nadat het formulier is verstuurd neem ik contact met je op en maken we de aanvraag definitief.

  Sporttraining

  Zwangerschapsyoga

  1 op 1 training

  Bevallingscursus


  Naam *


  Telefoonnummer *


  E-mail*


  Bericht