Slider

ZWANGER&BEVALLEN SPORT TRAINING

Verantwoord het sporten weer opbouwen na de bevalling

De Zwanger&Bevallen sport training is een actieve groepstraining voor zowel zwangere als pas bevallen vrouwen.
Iedereen traint op eigen nieau.

Sporten na de bevalling

Na je bevalling is het belangrijk dat je het sporten weer rustig en verantwoord oppakt. Je lijf heeft tijdens de zwangerschap en tijdens de bevalling hard moeten werken. Je bekken, rug en bekkenbodem hebben tijd nodig om goed te herstellen. De juiste begeleiding hierbij is ontzettend belangrijk.

Corespieren, conditie en spierkracht

Tijdens de trainingen gaan we samen gecontroleerd aan de slag om jouw conditie, spierkracht en core spieren weer aan te sterken. Zodat jij na een tijdje weer fit en sterk genoeg bent om jouw eigen sportactiviteiten weer op te pakken.

Veilig en verantwoord sporten

We trainen zo veel mogelijk in de frisse buitenlucht maar gaan in de winter en bij slechte weersomstandigheden naar binnen. Tijdens de training gaan we aan de slag met gewichten, weerstandsbanden, kettlebells, powerbags, touwen, circuitjes, etc.

De trainingen zijn lekker afwisselend en worden altijd aangepast aan jouw fysieke mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat jij veilig en verantwoord kan sporten en lekker op jouw eigen tempo en niveau mee kan doen. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop.

Wanneer kan je starten

In principe kan je 6 weken na de bevalling en 8 weken na een keizersnede weer heel rustig het sporten oppakken. Je kan eerst starten met de Core herstel Training en daarna door naar de Zwanger&Bevallen Sport training. Maar je kan ook beide trainingen volgen of direct starten met de Sporttrainingen.
Natuurlijk ben je altijd welkom om eerst een proefles mee te doen om te kijken of het sporten bij je past als je nog niet eerder tijdens je zwangerschap hebt meegdaan met de sporttrainingen.

Mocht je twijfelen of het al verstandig is om het sporten op te pakken in verband met lichamelijke klachten, neem dan telefonisch of per email contact met ons op.

REVIEWS

Ik heb ruim 1,5 jaar getraind bij Sanne en ben echt blij dat ik haar gevonden heb. Tijdens mijn zwangerschap lekker kunnen meetrainen en in beweging gebleven, met echt aandacht voor beperkingen die af en toe opspeelde. En nu 14 maanden na mijn bevalling ben ik sterker dan ervoor. Zoals Sanne het mooi zei: je hebt het zelf gedaan! Maar zonder haar motivatie, aandacht voor hoe het met mij ging en trainingen op maat was ik nooit zover gekomen. Echt een aanrader voor iedere zwangere dame!

Monique W

Super fijne groepslessen met gerichte aandacht voor m.n. bekkenbodemspieren en rompspieren, zodat je tijdens de zwangerschap fit blijft en na je bevalling weer rustig onder begeleiding kunt opbouwen. Het heeft mij geholpen fit de bevalling in te gaan! Aanrader voor alle vrouwen die zwanger zijn!

Sabrina vd T

Sanne is deskundig, flexibel, eerlijk en denkt mee in persoonlijke oplossingen ongeacht welke fysieke hindernissen je ervaart.
Ze geeft fijne trainingen met veel afwisseling, iedere week weer.

Nicky K

De sportles is gisteren goed gegaan!

Yvonne gaf duidelijk aan wat wel en niet kon en hoe ik de oefeningen het beste kon uitvoeren.

Na afloop en ook deze ochtend voelde ik geen extra klachten. Heel fijn! Dank daarvoor!

Goed dat jullie er zo goed rekening mee houden. Fijn om zo via het sporten te ontdekken wat wel en niet kan!

Maaike

Na mijn bevalling wilde ik graag weer gaan sporten, maar had ik nog veel lichamelijke klachten. Via een vriendin kwam ik bij Viefcompany terecht. Ik ben daar een traject gaan volgen in combinatie met fysiotherapie.

Sanne heeft mij geholpen om opnieuw contact te maken met mijn lijf. Ze heeft me met veel geduld en aandacht gecoacht. Tijdens het sporten biedt Sanne een luisterend oor en toont ze veel begrip voor de strubbelingen die je als jonge moeder tegen komt. Ze denkt hierin actief mee in mogelijkheden.

De combinatie van groepslessen en 1 op 1 training was optimaal voor mij en ik merkte snel dat mijn klachten af begonnen te nemen. Viefcompany is zeker een aanrader als je lekker wil sporten onder begeleiding of wil herstellen van klachten na de bevalling.

Teuntje

Ontzettend fijn om onder professionele begeleiding te sporten tijdens en na je zwangerschap. Sanne maakte mij op een prettige manier bewust van wat belangrijk en goed voor mijn lijf is. Bij alle drie de zwangerschappen en kids veel geleerd. Niet denken ‘oh dat lukt wel’ of ‘pijntje hoort erbij’ maar naar mijn lichaam luisteren en toch lekker (buiten) sporten. Zo fijn om fit te worden en te blijven. Lekker even wat tijd voor jezelf en een feest der herkenning tijdens het kletsen onder het sporten (en tellen van je aantal squats ;)) door. Top!

S. Gevers

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Bij Viefcompany koop je een strippenkaart die geldig is voor de verschillende groepstrainingen ( Zwanger&Bevallen Sport Training, Core herstel Training en Fit Mom Intesief te gebruiken).
Na afloop van de strippenkaart kan je altijd weer een nieuwe aanschaffen. Zo bepaal je zelf hoe lang je mee wilt doen met de trainingen.
De training duurt 60 min. De trainingstijden vind je terug in het weekrooster.

Proefles €13,50

10 strippen €135,- (geldig 12 weken vanaf startdatum van de training).
20 strippen €256,50 (geldig 24 weken vanaf startdatum van de training).
20 strippen 2x per week €243,- (geldig 12 weken vanaf startdatum van de training).