Slider

ZWANGER&BEVALLEN SPORT TRAINING

Verantwoord het sporten weer opbouwen na de bevalling

De Zwanger&Bevallen sport training is een actieve groepstraining voor zowel zwangere als pas bevallen vrouwen.
Iedereen traint op eigen nieau.

Sporten na de bevalling

Na je bevalling is het belangrijk dat je het sporten weer rustig en verantwoord oppakt. Je lijf heeft tijdens de zwangerschap en tijdens de bevalling hard moeten werken. Je bekken, rug en bekkenbodem hebben tijd nodig om goed te herstellen. De juiste begeleiding hierbij is ontzettend belangrijk.

Corespieren, conditie en spierkracht

Tijdens de trainingen gaan we samen gecontroleerd aan de slag om jouw conditie, spierkracht en core spieren weer aan te sterken. Zodat jij na een tijdje weer fit en sterk genoeg bent om jouw eigen sportactiviteiten weer op te pakken.

Veilig en verantwoord sporten

We trainen zo veel mogelijk in de frisse buitenlucht maar gaan in de winter en bij slechte weersomstandigheden naar binnen. Tijdens de training gaan we aan de slag met gewichten, weerstandsbanden, kettlebells, powerbags, touwen, circuitjes, etc.

De trainingen zijn lekker afwisselend en worden altijd aangepast aan jouw fysieke mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat jij veilig en verantwoord kan sporten en lekker op jouw eigen tempo en niveau mee kan doen. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop.

Wanneer kan je starten

In principe kan je 6 weken na de bevalling en 8 weken na een keizersnede weer heel rustig het sporten oppakken. Je kan eerst starten met de Core herstel Training en daarna door naar de Zwanger&Bevallen Sport training. Maar je kan ook beide trainingen volgen of direct starten met de Sporttrainingen.
Natuurlijk ben je altijd welkom om eerst een proefles mee te doen om te kijken of het sporten bij je past als je nog niet eerder tijdens je zwangerschap hebt meegdaan met de sporttrainingen.

Mocht je twijfelen of het al verstandig is om het sporten op te pakken in verband met lichamelijke klachten, neem dan telefonisch of per email contact met ons op.

REVIEWS

De sportles is gisteren goed gegaan!

Yvonne gaf duidelijk aan wat wel en niet kon en hoe ik de oefeningen het beste kon uitvoeren.

Na afloop en ook deze ochtend voelde ik geen extra klachten. Heel fijn! Dank daarvoor!

Goed dat jullie er zo goed rekening mee houden. Fijn om zo via het sporten te ontdekken wat wel en niet kan!

Maaike

Na mijn bevalling wilde ik graag weer gaan sporten, maar had ik nog veel lichamelijke klachten. Via een vriendin kwam ik bij Viefcompany terecht. Ik ben daar een traject gaan volgen in combinatie met fysiotherapie.

Sanne heeft mij geholpen om opnieuw contact te maken met mijn lijf. Ze heeft me met veel geduld en aandacht gecoacht. Tijdens het sporten biedt Sanne een luisterend oor en toont ze veel begrip voor de strubbelingen die je als jonge moeder tegen komt. Ze denkt hierin actief mee in mogelijkheden.

De combinatie van groepslessen en 1 op 1 training was optimaal voor mij en ik merkte snel dat mijn klachten af begonnen te nemen. Viefcompany is zeker een aanrader als je lekker wil sporten onder begeleiding of wil herstellen van klachten na de bevalling.

Teuntje

Toen ik 14 weken zwanger was ben ik gaan sporten bij Viefcompany, om mijn conditie op pijl te houden en klachten te voorkomen. Tijdens de training liet Sanne ons hard werken en wees ons op de juiste houdingen.

Na mijn bevalling heb ik mee gedaan aan de Core en herstel training. Dat was nodig om van mijn diastase af te komen. In 3 maanden tijd is deze herstelt van een gapend gat zoals ik dat altijd zei naar bijna weer volledig aangesloten buikspieren.

Dit dankzij de juiste begeleiding van Sanne!

Sophie

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Bij Viefcompany koop je een strippenkaart die geldig is voor de verschillende groepstrainingen ( Zwanger&Bevallen Sport Training, Core herstel Training en Fit Mom Intesief te gebruiken).
Na afloop van de strippenkaart kan je altijd weer een nieuwe aanschaffen. Zo bepaal je zelf hoe lang je mee wilt doen met de trainingen.
De training duurt 60 min. De trainingstijden vind je terug in het weekrooster.

Proefles €12,50

10 strippen €125,- (geldig 12 weken vanaf startdatum van de training).
20 strippen €237,50 (geldig 24 weken vanaf startdatum van de training).
20 strippen 2x per week €225,- (geldig 12 weken vanaf startdatum van de training).