Slider

ZWANGERSCHAPSYOGA

Ontspanning tijdens de zwangerschap

Wil jij meer rust en ontspanning ervaren tijdens je zwangerschap en je tegelijkertijd goed en
vol vertrouwen voorbereiden op de bevalling?
Doe dan mee met de wekelijkse les zwangerschapsyoga in mijn praktijk in Sint-Oedenrode.

Aandacht voor jouw lijf en jouw kindje

Je hoeft niet eerder aan yoga te hebben gedaan of lenig te zijn om deel te nemen aan deze lessen. De nadruk ligt bij de Zwangerschapsyoga niet op (ingewikkelde of pittige) yoga houdingen. Het gaat om de rust en de ontspanning. De tijd en aandacht nemen voor jouw lijf en jouw kindje.
We gaan aan de slag met yoga en ontspanningsoefeningen en ik leer je ademhalingsoefeningen die je kan toepassen tijdens je bevalling. Om je weeën goed op te kunnen vangen, om beter om te kunnen gaan met de pijn en de ontsluiting te bevorderen.

Goede voorbereiding op de bevalling

De les is een mix van yoga, ontspanningsoefeningen, mindfullness en hypnobirthing. Elke les krijg je een stukje theorie over je zwangerschap en de bevalling zodat je weet wat er in je lijf gebeurd (hormonen, weeën en ontsluiting) en hoe je om kan gaan met pijn. Wat je kan doen om je bevalling te bevorderen en welke mogelijkheden je thuis en in het ziekenhuis hebt. Zodat jij goed en vol vertrouwen voorbereid bent op de bevalling en er achteraf positief op terug kan kijken (hoe deze ook zal verlopen) omdat jij de regie had en jouw eigen keuzes kon maken.

Wanneer start je met de yoga lessen?

De lessen duren 1 uur en 15 min. en je kan al starten vanaf ongeveer 20 weken zwangerschap (eerder of later kan natuurlijk ook). Zorg ervoor dat je minstens 9 lessen hebt gevolgd voor je uitgerekende datum zodat je voldoende voorbereid bent. De lessen worden doorlopend gegeven dus je kan starten wanneer jij wilt. Je mag altijd eerst een proefles doen om te kijken of het bij je past.

In het weekrooster vind je de actuele tijden waarop de Zwangerschapsyoga plaatsvindt.

Zwangerschapsyoga

REVIEWS

Tijdens mijn zwangerschap ben ik in eerste instantie deel gaan nemen aan de outdoortrainingen bij Sanne, niet veel later ben ik overgegaan op zwangerschapsyoga. Sanne heeft op een rustige en ontspannende wijze de yogalessen gegeven. Waarbij ik naast verschillende ademhalingstechnieken ook veel kennis en tips & tricks heb gekregen om een fijne bevalling tegemoet te gaan.

Nikki

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Een strippenkaart van 9 lessen Zwangerschapsyoga (die je in 10 weken op mag nemen) kost €127,50.
Een proefles kost €14,-.

Na 9 lessen is het altijd mogelijk om een nieuw abonnement af te sluiten en bepalen we samen het aantal lessen.
Lessen die voor je bevalling toch nog overblijven kan je na je bevalling opnemen in de Core herstel groep of Zwanger&Bevallen sport groep.

AANVRAGEN