Slider

1 OP 1 TRAINING

Samen aan de slag voor een goed herstel na de bevalling

De 1 op 1 Training is een individueel traject gericht op jouw herstel na de bevalling.
Samen gaan we aan de slag met jouw specifieke doelen zodat jouw lijf weer fit, sterk en klachtenvrij wordt.

Herstel na de bevalling

Na je bevalling is je lijf heel hard aan het werk om te herstellen van de zwangerschap en de bevalling. Er wordt gezegd dat je 6 weken na de bevalling weer álles mag’. Maar eigenlijk gaat dan pas de tijd in van herstel, opbouwen en sterker worden. De spieren en pezen rondom je bekken en bekkenbodem hebben pas na 6-9 maanden weer 75% van hun oorspronkelijke kracht terug. Tel daarbij de hoeveelheid hormonen die nog in je lijf zitten, de slapeloze nachten en uren verzorging per dag erbij op. Dan is het logisch dat je rustig en gecontroleerd moet opbouwen en gespecialiseerde begeleiding jou daarin optimaal kan ondersteunen.

Klachten na de bevalling

Mogelijk had je tijdens je zwangerschap lichamelijke klachten of heb je een pittige bevalling of zware kraamtijd gehad. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom het verstandig is om eerst te starten met 1 op 1 Training voordat je gaat sporten in de Zwanger&Bevallen Sport groep of je oude sportpartroon weer oppakt.
Denk daarbij aan;
– Diastase (ruimte tussen de rechte buikspieren)
– Pijn in je bekken, onderrug, buik bij dagelijkse activiteiten
– Urineverlies, moeite met ontlasting , pijnlijk en/of drukkend gevoel onder in je buik of bij je vagina
– Graag weer een gezond gewicht krijgen
– Aansterken van je core spieren (buik/rug/bekkenbodem)
– Opbouwen van jouw conditie en spierkracht na een medische zwangerschap of bevalling
– Op verwijzing van de bekkenfysio of verloskundige

Hoe werkt het?

Tijdens het eerste telefonisch contact bespreken we jouw doelen en wat ik voor jou kan betekenen. Samen maken we een plan waarbij we bekijken hoeveel trainingen je nodig hebt. Dit traject kunnen we later altijd nog verlengen.
We plannen je eerste training in en online vul je een korte vragenlijst in zodat ik helemaal op de hoogte ben van jouw gezondheid en klachten.

Trainingen op maat

Tijdens de trainingen gaan we eerst werken aan een goed ademhalingspatroon die jouw bekkenbodemspieren en dieper gelegen dwarse buikspier ondersteunt. Je leert je core spieren weer gecontroleerd samenwerken waardoor ze op de juiste momenten de juiste kracht kunnen leveren. We breiden de trainingen steeds verder uit zodat jouw (core)spieren en conditie weer sterker worden.  Zodat ze jou optimaal ondersteunen bij je dagelijkse bezigheden. Zodat jij weer pijn en klachtenvrij je zware maxo cosi kan optillen, het huishouden kan doen en achter je peuter aan kan sjezen.

Persoonlijk en effectief

We trainen samen in mijn praktijk en natuurlijk mag je, je baby gewoon meenemen. Iedere training is aangepast aan jouw doelen en vorderingen. Thuis kan je inloggen op de Klantportaal zodat je heel eenvoudig de filmpjes met oefeningen en workouts kan volgen die precies passen bij jouw herstel.
Samen zorgen we ervoor dat jij weer klachtenvrij bent en je fit en sterk voelt. Dat is de investering meer dan waard!
Mocht je nog vragen hebbem of willen bespreken of 1 op 1 Training iets voor jou is, dan bel of mail gerust even.

REVIEWS

Na mijn bevalling wilde ik graag weer gaan sporten, maar had ik nog veel lichamelijke klachten. Via een vriendin kwam ik bij Viefcompany terecht. Ik ben daar een traject gaan volgen in combinatie met fysiotherapie.

Sanne heeft mij geholpen om opnieuw contact te maken met mijn lijf. Ze heeft me met veel geduld en aandacht gecoacht. Tijdens het sporten biedt Sanne een luisterend oor en toont ze veel begrip voor de strubbelingen die je als jonge moeder tegen komt. Ze denkt hierin actief mee in mogelijkheden.

De combinatie van groepslessen en 1 op 1 training was optimaal voor mij en ik merkte snel dat mijn klachten af begonnen te nemen. Viefcompany is zeker een aanrader als je lekker wil sporten onder begeleiding of wil herstellen van klachten na de bevalling.

Teuntje

Na mijn bevalling had ik lang last van stuitklachten. Sanne heeft me persoonlijke trainingsschema’s gegeven zodat ik toch me weer prettig ging voelen bij sporten en oefeningen zo aangepast dat ik extra mijn core kon ontwikkelen. Door haar adviezen en trainingen ben ik meer bewust geworden van mijn lichaam en heb ik weer plezier in het sporten gekregen. Door 1-op-1 te beginnen heb ik echt aandacht kunnen geven aan het kunnen van mijn lichaam; dat is alleen maar gegroeid! Nu sport ik met plezier in de outdoor groep met gezellige meiden!

Margo

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Bij ViefCompany werken we met kortdurende trajecten. Samen bepalen we vooraf hoeveel trainingen jij ongeveer nodig hebt
en deze periode kan altijd verlengd worden.

Je kan kiezen uit;

  • 4 x 1 uur €240,-
  • 6 x 1 uur €355,-
  • 8 x 1 uur €460,-
  • 10 x 1 uur €570,-
  • Eenmalige training van 1 uur € 65,-