Slider

FIT MOM TRAINING

Een training voor vrouwen die al even geleden bevallen zijn en toe zijn aan een intensievere training.

Conditie en spierkracht verder opbouwen

De Fit Mom Training is gericht op het verder opbouwen van jouw conditie en spierkracht. De trainingen zijn pittiger, intensiever en uitdagender. Eigelijk een bootcamp training alleen wel met de persoonlijke aandacht zoals je van ons gewend bent. Zodat je ook mee kan doen als je last hebt van je rug, knie, schouders, of … De training is alleen voor vrouwen die al eerder bij ons gesport hebben tijdens hun zwangerschap en na de bevalling.

Buiten sporten

We trainen zo veel mogelijk in de frisse buitenlucht en alleen bij slechte weersomstandigheden gaan we naar binnen. Tijdens de training gaan we aan de slag met gewichten, weerstandsbanden, kettlebells, powerbags, touwen, circuitjes, etc. Wij zorgen ervoor dat je hartslag omhoog gaat, je het lekker warm krijgt en alle belangrijke spiergroepen aan bod komen. De trainingen zijn afwisselend en worden altijd aangepast aan jouw fysieke mogelijkheden. Dus ook wanneer je bijvoorbeeld nog bekkenbodem klachten hebt kan je meedoen aan deze lessen.

Veilig en verantwoord sporten

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van sporttrainingen voor vrouwen. Wij zorgen ervoor dat jij veilig en verantwoord kan sporten en lekker op jouw eigen tempo en niveau mee kan doen. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop.

Voordelen van sporten na je bevalling

Er zijn een heleboel voordelen waarom sporten na je bevalling zo belangrijk is;

  • Je voelt je fitter en sterker.
  • Je hebt meer energie.
  • Je werkt aan een goed uithoudingsvermogen wat belangrijk is om je kleintje straks bij te houden in de speeltuin ;).
  • Je lijf wordt sterker zodat jij makkelijker je kleintje(s) op kan tillen en dragen.
  • Je werkt aan een gezond gewicht.

Starten met de trainingen

Na de bevalling start je eerst met de Core Herstel Training om te werken aan sterke core spieren (buik/rug/bekkenbodem). Daarna kan je door naar de Zwanger&Bevallen Sport Trainingen waar de focus meer ligt op het terug opbouwen van je basis conditie en kracht.

Wanneer je een tijdje in deze groep traint, je fysiek zover bent en je buik en bekkenbodemspieren sterk genoeg zijn, kan je doorstromen naar de Fit Mom Training.  Een training waarbij je gezellig met andere moeders sport en wekelijks werkt aan een fit lijf.

REVIEWS

De sportles is gisteren goed gegaan!

Yvonne gaf duidelijk aan wat wel en niet kon en hoe ik de oefeningen het beste kon uitvoeren.

Na afloop en ook deze ochtend voelde ik geen extra klachten. Heel fijn! Dank daarvoor!

Goed dat jullie er zo goed rekening mee houden. Fijn om zo via het sporten te ontdekken wat wel en niet kan!

Maaike

Na mijn bevalling wilde ik graag weer gaan sporten, maar had ik nog veel lichamelijke klachten. Via een vriendin kwam ik bij Viefcompany terecht. Ik ben daar een traject gaan volgen in combinatie met fysiotherapie.

Sanne heeft mij geholpen om opnieuw contact te maken met mijn lijf. Ze heeft me met veel geduld en aandacht gecoacht. Tijdens het sporten biedt Sanne een luisterend oor en toont ze veel begrip voor de strubbelingen die je als jonge moeder tegen komt. Ze denkt hierin actief mee in mogelijkheden.

De combinatie van groepslessen en 1 op 1 training was optimaal voor mij en ik merkte snel dat mijn klachten af begonnen te nemen. Viefcompany is zeker een aanrader als je lekker wil sporten onder begeleiding of wil herstellen van klachten na de bevalling.

Teuntje

Toen ik 14 weken zwanger was ben ik gaan sporten bij Viefcompany, om mijn conditie op pijl te houden en klachten te voorkomen. Tijdens de training liet Sanne ons hard werken en wees ons op de juiste houdingen.

Na mijn bevalling heb ik mee gedaan aan de Core en herstel training. Dat was nodig om van mijn diastase af te komen. In 3 maanden tijd is deze herstelt van een gapend gat zoals ik dat altijd zei naar bijna weer volledig aangesloten buikspieren.

Dit dankzij de juiste begeleiding van Sanne!

Sophie

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Bij Viefcompany koop je een rittenkaart die geldig is voor de groepstrainingen (voor de Zwanger&Bevallen Sport Training, Core Herstel Training en Fit Mom Training). Na afloop van je strippenkaart kan je altijd weer een nieuwe aanschaffen.
De training duurt 60 min. De trainingstijden vind je terug in het weekrooster.

Proefles €13,50

10 strippen €135,- (geldig 12 weken vanaf startdatum van de training).
20 strippen €256,50 (geldig 24 weken vanaf startdatum van de training).