Slider

OVER ONS

Sanne Vousten

Ik ben eigenaar en heb in mei 2018 ViefCompany opgezet.

Als bewegingstherapeut, personal trainer en masseur zijnde ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Ik vind het belangrijk dat jij de juiste informatie, begeleiding en training krijgt die jij nodig hebt tijdens deze bijzondere periode in je leven.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker met de kinderen op pad te gaan naar het strand, het bos of de duinen. Om op zondagochtend samen pannenkoeken te bakken of verse soep te maken. Ook ga ik graag een rondje hardlopen. Het liefst vroeg in de ochtend als het buiten nog lekker stil is en iedereen nog aan de dag gaat beginnen. Dan start ik de dag met een momentje voor mezelf en geniet ik van de stilte. Ook ik heb dat nodig als moeder van 2 kinderen. Je kent het wel, boodschappen doen, het huishouden, werken, druk in de weer om de kinderen te halen en brengen, etc., een dag vliegt zo voorbij.

Ik lees veel (vak)tijdschriften en blogs op het gebied van zwangerschap, moederschap, sporten en een gezonde leefstijl. Ik laat me graag inspireren door anderen en hoop ook jou hierdoor nog beter te kunnen coachen.
En buiten al die verantwoorde en gezonde dingen houd ik ook gewoon van pizza, chocolade en een lekkere gin-tonic op een terrasje. En sla ik weleens een geplande thuisworkout over en kan ik heerlijk een avondje bankhangen. En dat is nou precies waar het volgens mij om draait. Niet om een ideaal gewicht, super strak of super sterk maar gewoon lekker fit en energiek!

Yvonne de Kok

Ik ben trainster voor de dinsdagavond groepen.

Ik woon in Uden en naast jonge moeder ben ik zelfstandige van YDKSport en YDKcreations. In 2018 ben ik na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de sportwereld gestart met mijn eigen bedrijf. Ik geef groepstrainingen zoals bootcamp-pilates-poweryoga, zwanger &bevallen trainingen maar ook personal training.

Vrije tijd

Ikzelf train voornamelijk buiten, om zo te kunnen genieten van de omgeving en de gezonde buitenlucht. Dat zorgt bij mij voor een goede ontspanning. Ik vind het fijn om te gaan hardlopen in de ochtend alleen of met Lucas. Daarnaast gaan wij graag fietsen, naar de dierentuin of groenten plukken in onze kleine groentetuin. Ik houd me veel bezig met verse gezonde voeding en probeer hiermee verrassende nieuwe recepten op tafel te zetten. Een gezonde leefstijl vind ik belangrijk maar ook ik heb mijn guilty pleasures zoals chips en pure chocolade.

Tijdens mijn zwangerschap raakte ik meer geïnteresseerd in trainen/coachen van vrouwen voor en na de zwangerschap. Allemaal hebben we vragen, twijfels, onzekerheden tijdens en na de zwangerschap en het moeder zijn. Maar ook de vele mooie en leuke momenten zijn zo waardevol in deze periode.

We mogen trots zijn op onszelf want we zijn allemaal powervrouwen/mama’s! Ik zal zo goed mogelijk mijn best doen om jullie vragen te beantwoorden en te coachen op het gebied van beweging en mentale ondersteuning. En natuurlijk heel belangrijk, lichamelijke opbouw en een fit en energiek lijf!
Jezelf kunnen zijn en je goed voelen. Met plezier sporten en aan jezelf werken om jouw doelen te behalen. Ik coach jou hier graag bij!