Slider

OVER MIJ

Zet jezelf op nummer één

Ik hoop jou te motiveren om goed voor jezelf en jouw lijf te zorgen. Zodat je genoeg energie hebt en je fit en happy voelt om de drukte van alledag aan te kunnen.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als bewegingstherapeut en personal trainer in onder andere een praktijk voor fysiotherapie, besloot ik in mei 2018 mijn eigen bedrijf ViefCompany op te zetten.

Voor vrouwen

Het was een hele zoektocht naar een passende naam maar uiteindelijk kwam ik uit bij ViefCompany. Die naam past heel goed bij mij en wat ik uit wil stralen. Maar ook wat ik jou te bieden heb. Vief staat voor fit, energiek, krachtig en vitaal. Het is mijn missie om jou te begeleiden naar een gezond, fit, actief en ontspannen leven!
Ik richt me specifiek op het begeleiden van vrouwen; zwangere vrouwen, vrouwen die pas bevallen zijn, moeders, vrouwen die graag actief bezig willen zijn, vrouwen met klachten, etc. Persoonlijke begeleiding met zorg en aandacht voor de ander staat bij mij voorop. Omdat ik het belangrijk vind dat jij de informatie, begeleiding, training en behandeling krijgt die jij nodig hebt.

Een avondje op de bank hangen hoort er ook bij

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker met de kinderen op pad te gaan naar het strand, het bos of de duinen. Om op zondagochtend samen pannenkoeken te bakken of verse soep te maken. Ook ga ik graag een rondje hardlopen. Het liefst vroeg in de ochtend als het buiten nog lekker stil is en iedereen nog aan de dag gaat beginnen. Dan start ik de dag met een momentje voor mezelf en geniet ik van de stilte. Ook ik heb dat nodig als moeder van 2 kinderen. Je kent het wel, boodschappen doen, het huishouden, werken, druk in de weer om de kinderen te halen en brengen, etc., een dag vliegt zo voorbij.

Ik lees veel (vak)tijdschriften en blogs op het gebied van sport, voeding, gezonde leefstijl en het moederschap. Ik laat me graag inspireren door anderen en hoop ook jou hierdoor nog beter te kunnen coachen.
En buiten al die verantwoorde en gezonde dingen houd ik ook gewoon van pizza, chocolade en een lekkere gin-tonic op een terrasje. En sla ik weleens een geplande thuisworkout over en kan ik heerlijk een avondje bankhangen. En dat is nou precies waar het volgens mij om draait. Niet om een ideaal gewicht, super strak of super sterk maar gewoon lekker fit en energiek!