Slider

OVER ONS

Sanne Vousten

Ik ben de eigenaar van ViefCompany, opgericht in mei 2018.

Als bewegingstherapeut, personal trainer en masseur, specialiseer ik me in het begeleiden van vrouwen tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Het is voor mij van groot belang dat jij tijdens deze bijzondere periode in je leven de juiste informatie, begeleiding en training krijgt die je nodig hebt.

In mijn vrije tijd geniet ik er enorm van om samen met mijn kinderen naar het strand, het bos of de duinen te gaan. We bakken pannenkoeken of maken verse soep op zondagochtend. Ook ga ik graag een rondje hardlopen, bij voorkeur vroeg in de ochtend wanneer het nog heerlijk rustig is buiten en iedereen nog aan de dag moet beginnen. Op die manier start ik mijn dag met een moment voor mezelf en geniet ik van de stilte. Als moeder van twee kinderen heb ik dat echt nodig. Je kent het wel, boodschappen doen, het huishouden, werken, druk zijn met het halen en brengen van de kinderen, enzovoort. Een dag vliegt zo voorbij.

Ik lees veel (vak)tijdschriften en blogs over zwangerschap, moederschap, sporten en een gezonde levensstijl. Ik haal graag inspiratie uit de ervaringen van anderen en hoop daardoor nog beter in staat te zijn om jou te coachen.

Naast al die verantwoorde en gezonde dingen houd ik ook gewoon van pizza, chocolade en een lekkere gin-tonic op een terrasje. Soms sla ik een geplande thuisworkout over en geniet ik gewoon van een avondje bankhangen. Volgens mij is dat waar het uiteindelijk om draait: niet om het bereiken van een ideaal gewicht, een super strak lichaam of enorme kracht, maar gewoon om lekker fit en energiek te zijn!

Yvonne de Kok

Ik ben trainster voor de dinsdagavond groepen.

Ik woon in Uden en naast jonge moeder ben ik zelfstandige van YDKSport en YDKcreations. In 2018 ben ik na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de sportwereld gestart met mijn eigen bedrijf. Ik geef groepstrainingen zoals bootcamp-pilates-poweryoga, zwanger &bevallen trainingen maar ook personal training.

Vrije tijd

Ikzelf train voornamelijk buiten, om zo te kunnen genieten van de omgeving en de gezonde buitenlucht. Dat zorgt bij mij voor een goede ontspanning. Ik vind het fijn om te gaan hardlopen in de ochtend alleen of met Lucas. Daarnaast gaan wij graag fietsen, naar de dierentuin of groenten plukken in onze kleine groentetuin. Ik houd me veel bezig met verse gezonde voeding en probeer hiermee verrassende nieuwe recepten op tafel te zetten. Een gezonde leefstijl vind ik belangrijk maar ook ik heb mijn guilty pleasures zoals chips en pure chocolade.

Tijdens mijn zwangerschap raakte ik meer geïnteresseerd in trainen/coachen van vrouwen voor en na de zwangerschap. Allemaal hebben we vragen, twijfels, onzekerheden tijdens en na de zwangerschap en het moeder zijn. Maar ook de vele mooie en leuke momenten zijn zo waardevol in deze periode.

We mogen trots zijn op onszelf want we zijn allemaal powervrouwen/mama’s! Ik zal zo goed mogelijk mijn best doen om jullie vragen te beantwoorden en te coachen op het gebied van beweging en mentale ondersteuning. En natuurlijk heel belangrijk, lichamelijke opbouw en een fit en energiek lijf!
Jezelf kunnen zijn en je goed voelen. Met plezier sporten en aan jezelf werken om jouw doelen te behalen. Ik coach jou hier graag bij!