Slider

1 OP 1 TRAINING

Samen aan de slag tijdens jouw zwangerschap

1 op 1 Training is een individueel traject waarbij we tijdens jouw zwangerschap samen aan de slag gaan met jouw gezondheid en eventuele klachten.
Waarbij het welzijn van jou en jouw kindje voorop staat.

Sporten tijdens de zwangerschap

Tijdens je zwangerschap is je lijf heel hard aan het werk om jouw kindje te laten groeien. Onder invloed van hormonen kan je last krijgen van allerlei vervelende zwangerschapskwaaltjes zoals vermoeid, misselijkheid maar bijvoorbeeld ook rug en bekkenpijn of moeite om je plas goed op te houden. Eerdere zwangerschappen en bevallingen kunnen er zelfs voor zorgen dat er meer klachten optreden.
Neem je klachten serieus en ga er mee aan de slag. Een goede houding met sterke corespieren die jouw steeds groter groeiende buik ondersteunen is ontzettend belangrijk. Daarnaast zorgt een goede conditie ervoor dat je fit de bevalling in gaat en ook weer sneller herstelt.
Gespecialiseerde 1 op 1 begeleiding tijdens het sporten kan jou helpen om deze 9 maanden zo goed mogelijk door te komen met zo min mogelijk klachten.

De 1 op 1 Trainingen richten zich o.a. op;

 • Lage rug en/of bekkenklachten
 • Bekkenbodemklachten (moeite met aanspannen en ontspannen van bekkenbodemspieren, moeite om plas goed op te houden, verzakking, enz.)
 • Lichamelijke klachten naar aanleiding van eerdere bevallingen
 • Overgewicht
 • Zwangerschapsdiabetes
 • Versterken van jouw (core) spieren en verbeteren van jouw conditie

Training op maat

Tijdens het eerste telefonische contact bespreken we wat jouw vragen/doelen zijn en wat ik voor jou kan betekenen. Samen maken we een plan en bekijken we hoeveel trainingen je nodig hebt. We plannen je eerste training in en online vul je een korte vragenlijst in zodat ik helemaal op de hoogte ben van jouw gezondheid, zwangerschap en eventuele klachten.
Iedere training is aangepast aan jouw doelen en vorderingen. Of het nu gaat om conditie opbouwen, verminderen van bekken, bekkenbodem of andere klachten. Ik zorg ervoor dat jij veilig en verantwoord traint op jouw eigen niveau.

Oefeningen voor thuis

We gebruiken hiervoor gewichten, weerstandsbanden, kettlebells, etc. We trainen in mijn praktijk en daarnaast ontvang je een inlog voor het Klantportaal van ViefCompany. Daarop staat veel info en uitleg over de zwangerschap, hormonen, zwangerschapskwaaltjes, bekkenbodem, rug en bekkenklachten, etc. Ook vind je er filpmjes met oefeningen en complete workouts.  Zodat jij ook thuis aan de slag kan met jouw doelen en zo de meest optimale resultaten boekt.

Persoonlijk en effectief

1 op 1 Training is effectief en doelgericht omdat alle tijd en aandacht uitgaat naar jouw lijf en jouw klachten. Samen zorgen we ervoor dat jij je deze 9 maanden fit en happy voelt en zo min mogelijk klachten hebt. Dat is de investering meer dan waard!
Mocht je nog vragen hebben of willen bespreken of 1 op 1 Training iets voor jou is dan bel of mail gerust even.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Bij ViefCompany werken we met kortdurende trajecten. Samen bepalen we vooraf hoeveel trainingen jij ongeveer nodig hebt
en deze periode kan altijd verlengd worden.

Je kan kiezen uit;

 • 4 x 1 uur €240,-
 • 6 x 1 uur €355,-
 • 8 x 1 uur €460,-
 • 10 x 1 uur €570,-
 • Eenmalige training van 1 uur € 65,-