Slider

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Ontspanning en klachten verminderen

Je lijf is tijdens de zwangerschap heel hard aan het werken om jouw kindje te laten groeien. Tegen het einde van je zwangerschap kan je buik soms flink in de weg gaan zitten, ben je sneller buiten adem en slaap je slechter. Goed voor jezelf zorgen is in deze periode dus ontzettend belangrijk.

Hormonen en zwangerschapskwaaltjes

Door de flinke hoeveelheid hormonen kan je last krijgen van allerlei vervelende zwangerschapsklachten zoals: vermoeidheid, maagzuur, misselijkheid, vocht vasthouden, onrustige benen, etc. Daarnaast kan je tijdens je zwangerschap last krijgen van lage rug en bekkenpijn. Een massage kan dan echt een weldaad zijn voor jouw lijf. Het zorgt niet alleen voor ontspanning maar kan ook klachten verminderen. Geef jouw lijf de zorg een aandacht die het nodig heeft!

Ontspanning voor lichaam en geest

Tijdens de zwangerschapsmassage worden je rug, bekken, schouders, nek en achterzijde van je benen gemasseerd.
Een zwangerschapsmassage;

  • biedt ontspanning voor jouw hele lijf.
  • helpt je om je hoofd even helemaal tot rust te laten komen.
  • helpt om pijnlijke spieren in je rug, bekken, schouders en nek te verminderen.
  • zorgt voor een betere doorbloeding.
  • vermindert vochtophoping.

Speciale zwangerschapstafel

Ik maak gebruik van een speciale zwangerschapstafel met uitsparingen voor je buik en borsten waarbij je buik volledig ondersteund wordt door een breed elastiek gevlochten net. Waardoor je weer even lekker en veilig op je buik kan liggen. En mocht je liever toch op je zij willen liggen dan kan dat natuurlijk ook. Ik zorg ervoor dat jij zo comfortabel mogelijk ligt.

Zwangerschapsmassage

REVIEWS

Zowel tijdens mijn zwangerschap als enkele weken na de bevalling heb ik heerlijk genoten van de massages van Sanne! Het waren fijne momenten om te ontspannen!

Nikki

WAT ZIJN DE KOSTEN?

  • Zwangerschapsmassage 45 min. €45,-

Een zwangerschapsmassage kan je boeken vanaf 3 maanden zwangerschap tot aan je uitgerekende datum.

Er zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar in elk gewenst bedrag.