Slider

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Ontspanning en klachten verminderen

Je lijf is tijdens de zwangerschap heel hard aan het werken om jouw kindje te laten groeien. Tegen het einde van je zwangerschap kan je buik soms flink in de weg gaan zitten, ben je sneller buiten adem en slaap je slechter. Goed voor jezelf zorgen is in deze periode dus ontzettend belangrijk.

Hormonen en zwangerschapskwaaltjes

Door de flinke hoeveelheid hormonen kan je last krijgen van allerlei vervelende zwangerschapsklachten zoals: vermoeidheid, maagzuur, misselijkheid, vocht vasthouden, onrustige benen, etc. Daarnaast kan je tijdens je zwangerschap last krijgen van lage rug en bekkenpijn. Een massage kan dan echt een weldaad zijn voor jouw lijf. Het zorgt niet alleen voor ontspanning maar kan ook klachten verminderen. Geef jouw lijf de zorg een aandacht die het nodig heeft!

Ontspanning voor lichaam en geest

Een uitgebreide zwangerschapsmassage is een heerlijke ontspanningsmassage voor je rug, nek, schouders, hoofd, armen, benen en voeten.

  • Het biedt ontspanning voor jouw hele lijf.
  • Het helpt je om je hoofd even helemaal tot rust te laten komen.
  • Het helpt om pijnlijke spieren in je rug, nek en schouders te verminderen.
  • Het zorgt voor een betere doorbloeding.
  • Het vermindert vochtophoping.

Pijn en klachten

Een klachtgerichte zwangerschapsmassage richt zich specifiek op jouw pijnklachten. Bij veel zwangere vrouwen is dit het bekkengebied en de lage rug. Maar dit kan ook je bovenrug en schouders zijn of bijvoorbeeld opgezwollen benen en voeten. Samen bespreken we vooraf jouw klachten, ik behandel ze tijdens de massage en geef je naderhand tips en adviezen mee voor thuis. Zodat jij soepeler beweegt, jij minder pijn hebt en beter je alle dagelijkse activiteiten uit kan voeren.

Speciale zwangerschapstafel

Ik maak gebruik van een speciale zwangerschapstafel met uitsparingen voor je buik en borsten waarbij je buik volledig ondersteund wordt door een breed elastiek gevlochten net. Waardoor je weer even lekker en veilig op je buik kan liggen. En mocht je liever toch op je zij willen liggen dan kan dat natuurlijk ook. Ik zorg ervoor dat jij zo comfortabel mogelijk ligt.

Zwangerschapsmassage

REVIEWS

Zowel tijdens mijn zwangerschap als enkele weken na de bevalling heb ik heerlijk genoten van de massages van Sanne! Het waren fijne momenten om te ontspannen!

Nikki

WAT ZIJN DE KOSTEN?

  • Korte intake + uitgebreide zwangerschapsmassage duurt 1,5 uur en kost €67,50.
  • Korte intake + klachtgerichte zwangerschapsmassage van 45 min. kost €42,50

Een zwangerschapsmassage kan je boeken vanaf 3 maanden zwangerschap tot kort voor je uitgerekende datum.

Er zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar in elk gewenst bedrag. 

AANVRAGEN