Slider

MAMA-MASSAGE

Geef je lijf de aandacht die het verdiend

Tijdens de eerste periode met je kleintje wordt je lichaam flink belast door het vele tillen, voeden en verzorgen. Je lijf is volop aan het ‘ontzwangeren’, je slaapt waarschijnlijk stukken minder en de hele dag in de weer zijn met je kindje(s) kan flink vermoeiend zijn.

Een ontspannen rustmomentje voor jezelf

Een ontspannen mama-massage is echt even een rustmomentje voor jezelf. Het is een heerlijk uitgebreide massage van je rug, nek, schouders, hoofd, armen, benen en voeten. Zodat jouw hele lijf de zorg en aandacht krijgt die het verdiend!

  • Het biedt ontspanning bij een vermoeid lichaam en maakt je hoofd even helemaal leeg.
  • Het verbetert je doorbloeding, voert vocht en afvalstoffen af,
  • En zorgt voor frisse nieuwe energie.

Een klachtgerichte massage

Een klachtgerichte mama-massage kan helpen wanneer je last hebt van pijnlijke schouders en nek, een zeurend gevoel in je onderrug of bijvoorbeeld last van je bekken. De massage richt zich specifiek op jouw klachten en zorgt voor soepelere spieren, een betere doorbloeding en vermindering van pijn. Samen bekijken we waar de last vandaan komt en geef ik je tips en adviezen mee voor thuis. Zodat je alert blijft op een goede houding met tillen, voeden en verzorgen.

Wanneer kan ik een mama-massage inplannen?

Een mama-massage kan je boeken vanaf 6 weken na je bevalling (8 weken na een keizersnede) en tot 12 maanden na je bevalling. Twijfel je of het al verstandig is om een massage te volgen in verband met jouw herstel na de bevalling, neem dan contact met mij op.

REVIEWS

Zowel tijdens mijn zwangerschap als enkele weken na de bevalling heb ik heerlijk genoten van de massages van Sanne! Het waren fijne momenten om te ontspannen!

Nikki

WAT ZIJN DE KOSTEN?

We starten altijd eerst met een korte intake en bespreken jouw gezondheid, eventuele lichamelijke klachten en waar je behoefte aan hebt. Zodat de massage helemaal wordt afgestemd op jouw wensen.

Een uitgebreide ontspannen mama-massage van 1,5 uur kost €67,50.
Een klachtgerichte mama-massage van 45 min. kost €42,50

Er zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar in elk gewenst bedrag.

AANVRAGEN