ViefWorkshops

Workshop ViefRelax

We hebben het allemaal druk en tijd voor jezelf nemen komt vaak op een laag pitje te staan. Terwijl jezelf fit, energiek en happy voelen juist zo belangrijk is om de drukte van alledag aan te kunnen. Ken jij het drukke, soms wel gejaagde gevoel? Ben je regelmatig moe, heb je zittend werk, last van je nek en schouders of regelmatig hoofdpijn? Kom dan naar de ViefRelax workshop en ontvang oefeningen en tips om meer rust en ontspanning in jouw dagelijkse leven te creëren en eventuele klachten te verminderen.

Tijdens de workshop bespreek ik het belang van een goede ademhaling. Ik leg uit waarom een juiste en rustige ademhaling zorgt voor een meer ontspannen werkhouding, meer rust in je lijf, minder klachten en uiteindelijk ook meer rust in je hoofd. Daarnaast gaan we aan de slag met een aantal simpele maar zeer effectieve oefeningen op een stoel. Deze zorgen voor een goede ademhaling, minder spanning in je nek en schouders en activering van o.a. je rugspieren. Deze oefeningen zijn voor iedereen uitvoerbaar; ongeacht leeftijd, lenigheid of conditie.

Ook neem ik mijn massagestoel mee voor diegenen die het leuk vinden om na de workshop kennis te maken met een stoelmassage. Bij een stoelmassage wordt je altijd met kleding aan gemasseerd op een speciale massagestoel waarbij de nadruk ligt op het verminderen van spierspanning in je rug, nek en schouders.

Iedereen is welkom tijdens de workshop (dus ook als je niet bij ViefCompany sport).

Nieuwe datum nog niet bekend. Heb je mogelijk interesse? Neem dan even telefonisch of per email contact met me op. 
Locatie: Cultureel Centrum Mariendael in Sint-Oedenrode.
De kosten voor de workshop bedragen €10.-