ViefWorkouts

Laagdrempelig, kleinschalig en vertrouwd

Iedereen is welkom bij ViefCompany. Vrouwen die het sporten op willen pakken, vrouwen die lichamelijke klachten hebben en op zoek zijn naar extra begeleiding. Maar ook vrouwen die extra aan hun uithoudingsvermogen, snelheid en spieropbouw willen werken. Je sport op een vaste dag, in een vaste groep waardoor je een goede stok achter de deur hebt om regelmatig te sporten.

Leuk en afwisselend

De workouts zijn afwisselend, motiverend en altijd gericht op het trainen van je conditie en spierkracht. Met extra aandacht voor je lage rug en buikspieren. Je fit, krachtig en energiek voelen is het uitgangspunt. Tijdens de workouts gebruiken we matjes, gewichten, weerstandsbanden, kettlebells, enz. zodat het sporten veelzijdig en leuk blijft en elke keer weer alle belangrijke spiergroepen getraind worden.

Begeleiding

Er is tijdens de workouts veel tijd en aandacht voor ieders specifieke situatie (klachten, beperkingen, trimester zwangerschap, etc.). Ik pas de workouts eenvoudig aan wanneer dat nodig is zodat iedereen op eigen niveau mee kan doen.