Slider

ZWANGER&BEVALLEN SPORT TRAINING

Verantwoord het sporten weer opbouwen na de bevalling

De Zwanger&Bevallen sport training is een actieve groepstraining voor zowel zwangere als pas bevallen vrouwen.
Iedereen traint op eigen nieau.

Sporten na de bevalling

Na je bevalling is het belangrijk dat je het sporten weer rustig en verantwoord oppakt. Je lijf heeft tijdens de zwangerschap en tijdens de bevalling hard moeten werken. Je bekken, rug en bekkenbodem hebben tijd nodig om goed te herstellen. De juiste begeleiding hierbij is ontzettend belangrijk.

Corespieren, conditie en spierkracht

Tijdens de trainingen gaan we samen gecontroleerd aan de slag om jouw conditie, spierkracht en core spieren weer aan te sterken. Zodat jij na een tijdje weer fit en sterk genoeg bent om jouw eigen sportactiviteiten weer op te pakken.

Veilig en verantwoord sporten

We trainen zo veel mogelijk in de frisse buitenlucht maar gaan in de winter en bij slechte weersomstandigheden naar binnen. Tijdens de training gaan we aan de slag met gewichten, weerstandsbanden, kettlebells, powerbags, touwen, circuitjes, etc.

De trainingen zijn lekker afwisselend en worden altijd aangepast aan jouw fysieke mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat jij veilig en verantwoord kan sporten en lekker op jouw eigen tempo en niveau mee kan doen. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop.

Wanneer kan je starten

In principe kan je 6 weken na de bevalling en 8 weken na een keizersnede weer heel rustig het sporten oppakken. Je kan eerst starten met de Core herstel Training en daarna door naar de Zwanger&Bevallen Sport training. Maar je kan ook beide trainingen volgen of direct starten met de Sporttrainingen.
Natuurlijk ben je altijd welkom om eerst een proefles mee te doen om te kijken of het sporten bij je past als je nog niet eerder tijdens je zwangerschap hebt meegdaan met de sporttrainingen.

Mocht je twijfelen of het al verstandig is om het sporten op te pakken in verband met lichamelijke klachten, neem dan telefonisch of per email contact met ons op.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Bij Viefcompany koop je een rittenkaart die geldig is voor de groepstrainingen (dus voor zowel de Core herstel Training als de Zwanger&Bevallen Sport Training te gebruiken).
Na afloop van de strippenkaart kan je altijd weer een nieuwe aanschaffen. Zo bepaal je zelf hoe lang je mee wilt doen met de trainingen.
De training duurt 60 min. De trainingstijden vind je terug in het weekrooster.

Proefles €12,50

10 strippen €125,- (geldig 12 weken vanaf startdatum van de training).
20 strippen €237,50 (geldig 24 weken vanaf startdatum van de training).
20 strippen 2x per week €225,- (geldig 12 weken vanaf startdatum van de training).

+

toegang tot het Klantportaal*.

* Het Klantportaal is alleen toegankelijk voor leden. Hierin vind je uitgebreide informatie en tips over;

  • De trimesters van de zwangerschap, het kraambed en de eerste periode na de bevalling.
  • Hormonen en klachten.
  • Bekken, bekkenbodem en buikspieren.
  • Meer ontspanning en een goede slaaphouding.
  • Oefeningen die aansluiten bij de herstelperiode na jouw bevalling.
  • Video’s van workouts die je veilig en verantwoord kan doen na de bevalling.
AANVRAGEN