Slider

SPORT TRAINING

Actief en verantwoord sporten voor moeders

Wil jij wekelijks samen met andere moeders sporten waarbij er tijd is voor gezelligheid maar waar we ook
fanatiek aan de slag gaan met jouw conditie en spierkracht?
Doe dan mee met de Outdoor Training.

Outdoor training

 Actief buiten sporten
De Outdoor training is een leuke actieve training voor moeders die graag buiten sporten en willen werken aan hun conditie en spierkracht. We gaan er tijdens de training echt flink tegenaan maar er is ook ruimte om even te kletsen met de mede-moeders.

Geen enkele training is hetzelfde
Van gezamenlijke oefeningen tot individuele circuits op tijd en intensiteit, wij zorgen voor veel variatie. Alle belangrijke spiergroepen komen aan bod. We gebruiken tijdens de trainingen o.a. gewichten, weerstandsbanden, kettlebells, touwen, verzwaarde ballen en speedladders. Er wordt tijdens de training veel aandacht besteedt aan een goede houding en sterke rug en buikspieren.

Alles op jouw tempo
De trainingen worden aangepast aan ieders fysieke mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat jij veilig en verantwoord kan sporten en lekker op jouw eigen tempo en niveau mee kan doen.

Met een fit gevoel naar huis

Ook al kostte het moeite om te komen of had je niet zo’n zin… Wij zorgen ervoor dat je altijd weer met een voldaan en fit gevoel naar huis! Natuurlijk ben je altijd van harte welkom om eerst een proefles te komen doen om te kijken of de training bij je past.

(DE OUTDOOR TRAININGEN ZITTEN OP DIT MOMENT HELAAS VOL)

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Bij Viefcompany koop je een losse strippenkaart van 10 of 20 strippen.

AANVRAGEN