Slider

MASSAGE

Heb jij door alle drukte met je kids, werk en huishouden regelmatig last van een stijve nek en schouders of een pijnlijke rug.
Kom jij door alle drukte niet echt toe aan tijd voor jezelf?
Boek dan een massage waarbij er alle tijd is voor jou en jij even helemaal tot rust mag komen.

Helemaal zen? Kies dan voor een ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage laat jouw lichaam en geest even helemaal tot rust komen. Het ontspant je spieren, stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling. Een ontspanningsmassage is dus echt een weldaad voor jouw lichaam en gezondheid. Ik masseer je rug, schouders en nek en evt. de achterzijde van je benen. Of ik neem de tijd om een uitgebreide hoofd, voet en handmassage te doen. Net wat jij op dat moment fijn vindt.

Heb je klachten? Kies dan voor een klachtgerichte massage

Heb je regelmatig last van pijnlijke spieren in je nek en schouders, hoofdpijn of vermoeide benen? Een klachtgerichte massage kan verlichting bieden. Door middel van verschillende massagetechnieken behandel ik zorgvuldig het pijnlijke gebied. Deze massage is wat steviger dan een ontspanningsmassage. Het verbetert de doorbloeding en stofwisseling, vermindert vochtophopingen en pijnlijke spieren.

Werkwijze

Wanneer je voor de eerste keer komt plannen we voorafgaand aan de massage een korte intake. Zodat ik op de hoogte ben van eventuele bijzonderheden rondom jouw gezondheid. We bespreken eventuele klachten en waar je behoefte aan hebt. Zodat de massage helemaal wordt afgestemd op jouw wensen.

Twijfel je of het verstandig is om een massage te volgen i.v.m. ziekte of lichamelijke klachten. Neem dan vooraf even contact met me op.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

  • Ontspanningsmassage van 45 min. €42,50
  • Ontspanningsmassage van 1,5 uur €67,50
  • Klachtgerichte massage 45 min. €42,50
TARIEVEN