Slider

MASSAGE

Zwangerschapsmassage

Hormonen en klachten

Je lijf is tijdens de zwangerschap heel hard aan het werken om jouw kindje te laten groeien. Door de flinke hoeveelheid hormonen kan je last krijgen van allerlei vervelende zwangerschapsklachten zoals: vermoeidheid, maagzuur, misselijkheid, vocht vasthouden, onrustige benen, etc. Tegen het einde van je zwangerschap kan je buik soms flink in de weg gaan zitten, ben je sneller buiten adem en slaap je slechter. Daarnaast kan je last krijgen van lage rug en bekkenpijn. Goed voor jezelf zorgen is in deze periode dus ontzettend belangrijk. Een zwangerschapsmassage is een heerlijk uitgebreide massage van je rug, nek, schouders, hoofd, armen, benen en voeten. Zodat jouw hele lijf de zorg en aandacht krijgt die het verdiend!

  • Het biedt ontspanning voor jouw hele lijf
  • Het helpt om pijnlijke spieren in je rug, nek en schouders te verminderen
  • Het helpt je om je hoofd even helemaal tot rust te laten komen
  • Het verlicht de pijn bij rug en bekkenklachten
  • Het zorgt voor een betere doorbloeding
  • Het vermindert vochtophoping waardoor je minder snel last hebt van beenkrampen

Speciale zwangerschapstafel

Ik maak gebruik van een speciale zwangerschapstafel met uitsparingen voor je buik en borsten waarbij je buik volledig ondersteund wordt door een breed elastiek gevlochten net. Waardoor je weer even lekker en veilig op je buik kan liggen. En mocht je liever toch op je zij willen liggen dan kan dat natuurlijk ook. Ik zorg ervoor dat jij zo comfortabel mogelijk ligt.

Een zwangerschapsmassage kan je boeken vanaf 3 maanden zwangerschap tot aan het moment van bevallen.

Mama-massage

Tijdens de eerste periode met je kleintje wordt je lichaam flink belast door het vele tillen, voeden en verzorgen. Je lijf is volop aan het ‘ontzwangeren’, je slaapt waarschijnlijk stukken minder en de hele dag in de weer zijn met je kindje(s) kan flink vermoeiend zijn.

Een mama-massage is echt even een rustmomentje voor jezelf. Het is een heerlijk uitgebreide massage van je rug, nek, schouders, hoofd, armen, benen en voeten. Zodat jouw hele lijf de zorg en aandacht krijgt die het verdiend!

  • Het biedt ontspanning bij een vermoeid lichaam en maakt je hoofd even helemaal leeg.
  • Het helpt om pijnlijke spieren in je nek, schouders, rug en bekken te verminderen.
  • Het verbetert je doorbloeding, voert vocht en afvalstoffen af
  • En zorgt voor frisse nieuwe energie.

Een mama-massage kan je boeken vanaf 4 weken na je bevalling (6 weken na een keizersnede) en tot 9 maanden na je bevalling.

Twijfel je of het verstandig is om een massage te volgen i.v.m. lichamelijke klachten of ziekte. Neem dan vooraf altijd even contact met me op.

ANDERE PRODUCTEN

Mijn aanbod bestaat uit groepstrainingen, massage en 1op1 trainingen. Kijk verder voor meer informatie over de andere producten.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Bij Viefcompany sluit je een los abonnement af in de vorm van een pakket. Omdat ik vind dat het om het totaalplaatje gaat wil ik je zowel actief als ontspanning aan kunnen bieden. Kies het pakket dat het beste bij je past.

NAAR DE PAKKETTEN