Slider

GROEPSTRAINING

Actief en verantwoord sporten tijdens de zwangerschap en na de bevalling

De ViefZwanger&Bevallen training is een actieve groepstraining waar je lekker sportief bezig bent. De trainingen zijn gericht op het versterken van jouw conditie en spierkracht. Ook besteden we veel aandacht aan het optimaliseren van jouw core-spieren en houding. Om zo je groeiende buik goed te ondersteunen en rug en bekkenklachten te beperken en/of voorkomen. En om weer zo goed mogelijk te herstellen na je bevalling.

Met aandacht voor jou

We trainen zo veel mogelijk in de frisse buitenlucht maar gaan in de winter en bij slechte weersomstandigheden naar binnen. Tijdens de training gaan we aan de slag met gewichten, weerstandsbanden, kettlebells, powerbags, touwen, circuitjes, etc. De trainingen zijn lekker afwisselend en worden altijd aangepast aan jouw fysieke mogelijkheden. Ik zorg ervoor dat jij veilig en verantwoord kan sporten en lekker op jouw eigen tempo en niveau mee kan doen. Persoonlijke aandacht staat bij mij voorop.

Sporten tijdens de zwangerschap

Je kan op elk moment tijdens de zwangerschap starten en je traint in principe gewoon door tot aan de uitgerekende datum én zolang jij je goed voelt.  Natuurlijk ben je altijd welkom om eerst een proefles te komen doen om te kijken of het sporten bij je past.

Sporten na de bevalling

Na je bevalling plannen we altijd eerst samen een 1 op 1 Coaching&Training sessie voordat je in de groep start. We bespreken tijdens deze 1 op 1 sessie hoe het met je gaat en of je eventueel nog klachten hebt. We controleren je bekkenbodemspieren, buikspieren en ademhaling. En bespreken waar jij je zelf thuis op kunt focussen en welke oefeningen je eventueel kunt doen om jouw herstel te bevorderen.

Als alles dan gecheckt is kan je 6 tot 8 weken na je bevalling het sporten in de groep rustig oppakken. We gaan aan de slag om jouw conditie, spierkracht en core spieren weer aan te sterken. Zodat jij na een tijdje weer fit en sterk genoeg bent om jouw eigen sportactiviteiten weer op te pakken of door te stromen naar een andere training bij ViefCompany.

ANDERE PRODUCTEN

Mijn aanbod bestaat uit groepstrainingen, massage en 1op1 trainingen. Kijk verder voor meer informatie over de andere producten.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Bij Viefcompany sluit je een los abonnement af in de vorm van een pakket. Omdat ik vind dat het om het totaalplaatje gaat wil ik je zowel actief als ontspanning aan kunnen bieden. Kies het pakket dat het beste bij je past.

NAAR DE PAKKETTEN