Slider

1 OP 1 COACHING EN TRAINING

Aan de slag met jouw persoonlijke doelen

1 op 1 Coaching & Training is een individueel traject waarbij we samen aan de slag gaan met jouw gezondheid. We plannen voorafgaand een intake zodat ik helemaal op de hoogte ben van jouw gezondheid, fitheid en eventuele klachten. Aan de hand daarvan stellen we samen jouw trainingsdoelen vast en bekijken we hoeveel trainingen je nodig hebt. We trainen in principe wekelijks of 1 x in de 2 weken.

Training op maat

Iedere training is aangepast aan jouw doelen en vorderingen. Of het nu gaat om conditie opbouwen, weer in shape komen of herstellen van bekken, bekkenbodem of andere klachten. Ik zorg ervoor dat jij veilig en verantwoord kan trainen op jouw eigen niveau.

Op locatie of thuis

Ik gebruik hiervoor gewichten, weerstandsbanden, kettlebells, etc. We trainen in mijn sportruimte in Mariendael, buiten in het park bij kasteel Henkenshage of bij jou thuis. Je krijgt ook elke keer weer info en oefeningen mee voor thuis zodat jij ook thuis aan de slag kan met jouw doelen en zo de meest optimale resultaten boekt.

Persoonlijk en effectief

1 op 1 Coaching is effectief en doelgericht omdat alle tijd en aandacht uitgaat naar jouw lijf en jouw klachten. Samen zorgen we ervoor dat jij je weer fit en happy voelt en zo min mogelijk klachten hebt. Dat is de investering meer dan waard!
Mocht je nog vragen hebben of willen bespreken of 1 op 1 coaching iets voor jou is dan bel of mail gerust even.

ANDERE PRODUCTEN

Mijn aanbod bestaat uit groepstrainingen, massage en 1op1 trainingen. Kijk verder voor meer informatie over de andere producten.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Bij Viefcompany sluit je een los abonnement af in de vorm van een pakket. Omdat ik vind dat het om het totaalplaatje gaat wil ik je zowel actief als ontspanning aan kunnen bieden. Kies het pakket dat het beste bij je past.

NAAR DE PAKKETTEN