Slider

MASSAGE

Helemaal zen? Kies dan voor een ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage laat jouw lichaam en geest even helemaal tot rust komen. Het ontspant je spieren, stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling. Een ontspanningsmassage is dus echt een weldaad voor jouw lichaam en gezondheid. Ik masseer je rug, schouders en nek en evt. de achterzijde van je benen. Of ik neem de tijd om een uitgebreide hoofd, voet en handmassage te doen. Net wat jij op dat moment fijn vindt.

Heb je klachten? Kies dan voor een klachtgerichte massage

Heb je regelmatig last van pijnlijke spieren in je nek en schouders, hoofdpijn of vermoeide benen? Een klachtgerichte massage kan verlichting bieden. Door middel van verschillende massagetechnieken behandel ik zorgvuldig het pijnlijke gebied. Deze massage is wat steviger dan een ontspanningsmassage. Het verbetert de doorbloeding en stofwisseling, vermindert vochtophopingen en pijnlijke spieren.

Wil je een keer proberen of een massage iets voor je is? Kies dan voor een stoelmassage

Een stoelmassage is een doelgericht middel om in een korte tijd stress, spanning en houdingsklachten te behandelen. Een stoelmassage is laagdrempelig omdat je tijdens de massage je kleding aan mag houden terwijl je gemasseerd wordt op een speciale stoel. De speciale massagetechnieken geven verlichting bij pijnklachten in rug/nek/schouderregio en hoofdpijnklachten. Daarnaast werkt de stoelmassage ontspannend, stress verlagend en zorgt voor een frisse energie en verhoogde concentratie.

Werkwijze

Wanneer je voor de eerste keer komt plannen we voorafgaand aan de massage een korte intake. Zodat ik op de hoogte ben van eventuele bijzonderheden rondom jouw gezondheid. We bespreken eventuele klachten en waar je behoefte aan hebt. Zodat de massage helemaal wordt afgestemd op jouw wensen.

Twijfel je of het verstandig is om een massage te volgen i.v.m. ziekte of lichamelijke klachten. Neem dan vooraf even contact met me op.

ANDERE PRODUCTEN

Mijn aanbod bestaat uit groepstrainingen, massage en 1op1 trainingen. Kijk verder voor meer informatie over de andere producten.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Bij Viefcompany sluit je een los abonnement af in de vorm van een pakket. Omdat ik vind dat het om het totaalplaatje gaat wil ik je zowel actief als ontspanning aan kunnen bieden. Kies het pakket dat het beste bij je past.

NAAR DE PAKKETTEN