Slider

GROEPSTRAININGEN

Actief en verantwoord sporten voor vrouwen

Boost training

Actief en verantwoord werken aan jouw fitheid
De Boost training is een leuke actieve training voor vrouwen die willen werken aan hun fitheid en conditie. De trainingen zijn gericht op het versterken van jouw uithoudingsvermogen en spierkracht. Er wordt tijdens de training veel aandacht besteedt aan een goede houding en sterke rug en buikspieren.

Geen enkele training is hetzelfde
Van gezamenlijke oefeningen tot individuele circuits op tijd en intensiteit, ik zorg voor veel variatie. Alle belangrijke spiergroepen komen aan bod. We gebruiken tijdens de trainingen o.a. gewichten, weerstandsbanden, kettlebells en pilatesballen.

Persoonlijke begeleiding
De trainingen worden aangepast aan jouw fysieke mogelijkheden. Ik zorg ervoor dat jij veilig en verantwoord kan sporten en lekker op jouw eigen tempo en niveau mee kan doen.

Met een fit gevoel naar huis
Ook al kostte het moeite om te komen of had je niet zo’n zin… Je gaat altijd weer met een voldaan en fit gevoel naar huis! Natuurlijk ben je altijd van harte welkom om eerst een proefles te komen doen om te kijken of de training bij je past.

Outdoor training

Heerlijk actief buiten sporten
De Outdoor training is een leuke actieve training voor vrouwen die graag buiten sporten en willen werken aan hun conditie en spierkracht. Weer of geen weer, wij trainen gewoon het hele jaar door buiten met deze groep. In de zomer in het park bij kasteel Henkenshage, in de winter op het grasveld bij de Dommelrode school en in de stromende regen onder het afdak bij Mariendael.

Verbeteren conditie, snelheid en spierkracht
We starten altijd met een goede warming-up en gaan daarna aan de slag met allerlei oefeningen zoals joggen, springen, sprinten, squatten, situps, triceps dips, etc. Daarvoor gebruiken we o.a. een speedladder, weerstandsbanden, verzwaarde ballen, kettlebells en trainingstouwen. Alle spieren komen tijdens de workout aan bod en de nadruk ligt op het verbeteren van jouw conditie, snelheid en spierkracht.

Alles op jouw tempo
Iedereen doet op zijn eigen niveau en tempo mee. Je hoeft dus echt geen topconditie te hebben om mee te kunnen doen met deze training. Ik begeleid jou persoonlijk tijdens deze trainingen. Ik let op een goede houding en uitvoering van de oefeningen en pas de training eenvoudig voor je aan wanneer je klachten of beperkingen hebt. Natuurlijk ben je altijd van harte welkom om eerst een proefles te komen doen om te kijken of de training bij je past.

50+ training

Actief en verantwoord sporten met leeftijdsgenoten
De 50+ training is een leuke actieve training waar je sportief bezig bent met leeftijdsgenoten en je extra ondersteuning krijgt bij lichamelijke klachten en beperkingen.

Zo fit, sterk en soepel mogelijk ouder worden
De trainingen zijn lekker gevarieerd waarbij we elke keer weer aan de slag gaan met oefeningen voor het verbeteren van jouw conditie, spierkracht, balans en stabiliteit. We gebruiken daarvoor onder andere gewichten, weerstandsbanden, kettlebells en pilatesballen. Alle belangrijke spiergroepen komen elke keer weer aan bod. Zodat we volop bezig zijn om zo fit, sterk en soepel mogelijk ouder te worden.

Persoonlijke begeleiding
Ik zorg ervoor dat ook jij veilig en verantwoord kan sporten en op jouw eigen tempo en niveau mee kan doen. Natuurlijk ben je altijd van harte welkom om eerst een proefles te komen doen om te kijken of de training bij je past.

ANDERE PRODUCTEN

Mijn aanbod bestaat uit groepstrainingen, massage en 1op1 trainingen. Kijk verder voor meer informatie over de andere producten.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Bij Viefcompany sluit je een los abonnement af in de vorm van een pakket. Omdat ik vind dat het om het totaalplaatje gaat wil ik je zowel actief als ontspanning aan kunnen bieden. Kies het pakket dat het beste bij je past.

NAAR DE PAKKETTEN