Slider

1 OP 1 TRAINING

1 op 1 Coaching&Training is een individueel traject waarbij we samen aan de slag gaan met jouw gezondheid. We plannen voorafgaand een korte (telefonische) intake zodat ik op de hoogte ben van jouw gezondheid, fitheid en eventuele klachten. Aan de hand daarvan stellen we samen jouw trainingsdoelen vast en bekijken we hoeveel trainingen je nodig hebt om goed te kunnen starten. We trainen in principe wekelijks of 1 x in de 2 weken.

Training op maat

Iedere training is zorgvuldig aangepast aan jouw doelen en vorderingen. Of het nu gaat om conditie opbouwen, weer in shape komen of herstellen van lichamelijke klachten. Ik zorg ervoor dat jij veilig en verantwoord kan trainen op jouw eigen niveau.

Optimaal resultaat

Ik gebruik hiervoor gewichten, weerstandsbanden, kettlebells, matjes,etc. We trainen in mijn sportruimte in Mariendael, in mijn praktijkruimte in Schijndel, buiten in het park bij kasteel Henkenshage of bij jou thuis. Je krijgt elke keer weer oefeningen en info mee voor thuis zodat jij óók thuis aan de slag kan met jouw doelen en zo de meest optimale resultaten boekt.

Persoonlijk en effectief

1 op 1 Coaching is effectief en doelgericht omdat alle tijd en aandacht uitgaat naar jouw lijf en jouw klachten. Samen zorgen we ervoor dat jij je weer fit en happy voelt met jouw lijf. Dat is de investering meer dan waard!

Mocht je nog vragen hebben of willen bespreken of 1 op 1 coaching iets voor jou is dan bel of mail gerust even.

ANDERE PRODUCTEN

Mijn aanbod bestaat uit groepstrainingen, massage en 1op1 trainingen. Kijk verder voor meer informatie over de andere producten.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Bij Viefcompany sluit je een los abonnement af in de vorm van een pakket. Omdat ik vind dat het om het totaalplaatje gaat wil ik je zowel actief als ontspanning aan kunnen bieden. Kies het pakket dat het beste bij je past.

NAAR DE PAKKETTEN