Even voorstellen

Super leuk dat je interesse hebt in ViefCompany!
Mijn naam is Sanne Vousten en ik coach vrouwen op het gebied van sporten, bewegen, gezonde leefstijl en ontspanning.

Na jarenlange ervaring in het begeleiden van (therapeutische) sportgroepen en individuele trajecten bij o.a. een praktijk voor fysiotherapie, heb ik 2018 een nieuwe stap gezet en mijn eigen bedrijf ViefCompany opgezet. Vief staat voor fit, energiek, krachtig en vitaal. Belangrijke aspecten die ervoor zorgen dat jij, je goed voelt en lekker in je vel zit.

Ik vind het ontzettend belangrijk dat alle vrouwen die bij ViefCompany komen zich prettig voelen, persoonlijk begeleid worden en met een goed gevoel weer naar huis gaan. Ik ben zelf moeder van 2 jonge kinderen en begrijp als geen ander dat het soms lastig is om alle ballen hoog te houden. Waardoor zorg en aandacht voor jezelf soms op een laag pitje komen te staan. Ik wil vrouwen meegeven dat het juist ontzettend belangrijk is om te investeren in zichzelf. Om te bewegen, te ontspannen en met een gezonde leefstijl bezig te zijn. Zodat je genoeg energie hebt en je fit en happy voelt om de drukte van alledag aan te kunnen.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten, om lekker buiten te zijn en (vak)tijdschriften en blogs te lezen op het gebied van sporten, gezonde recepten, het moederschap, etc. Ik hou echt van de zon, de lange lichte dagen en warme temperaturen. Het mag van mij eigenlijk altijd wel lente/zomer zijn. Oh, en ik hou ook van pizza, chocolade en af en toe een lekkere gin-tonic op een terrasje ;).