Corona maatregelen massages

Welkom bij ViefCompany en hartstikke leuk dat je een afspraak voor een massage hebt gemaakt. Hieronder volgen een aantal maatregelen waar we ons beide aan moeten houden zodat ik je op een veilige en verantwoorde wijze een massage behandeling kan geven.

 • 1-2 dagen voor de geplande afspraak neem ik contact met je op voor een korte gezondheidscheck.
 • Kom alleen naar de afspraak wanneer jij je goed voelt. Indien je (milde) klachten hebt dan blijf je thuis en zeg je de afspraak telefonisch of per email af. Dit zijn: neusverkoudheid, loopneus, hoesten, keelpijn, niezen, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius). Dit geldt ook als je op dat moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten hebt.
 • Twijfel je over je gezondheid op de dag van de afspraak? Neem dan vóór de afspraak telefonisch contact met mij op zodat we kunnen overleggen of de afspraak kan doorgaan.
 • Zorg voor goede persoonlijke hygiëne (wassen/douchen vóór de behandeling).
 • Kom niet te vroeg, maar op het afgesproken tijdstip (er is geen wachtruimte).
 • Desinfecteer bij binnenkomst direct je handen.
 • Wij schudden elkaar geen hand.
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
 • Betaal zoveel mogelijk per factuur of via een betaalverzoek.
 • Indien je kort na een massage bij ViefCompany positief getest wordt op Covid-19 of in geval van verdenking van besmetting, neem dan direct contact met mij op zodat ik verdere maatregelen kan nemen.
 • Ik was en desinfecteer mijn handen voor en na de massage.
 • Ik zorg bij iedere klant voor schone handdoeken, overtrek en hoofdsteun. Deze worden gewassen op 60 graden.
 • Tijdens de massage zorg ik voor voldoende ventilatie en na elke massage lucht ik de praktijkruimte door de ramen wijd open te zetten.
 • Na iedere behandeling reinig en desinfecteer ik de gebruikte materialen in en rondom de praktijkruimte.
 • Indien je het prettig vind dat ik tijdens de massage behandeling een mondkapje draag dit gelieve bij binnenkomst direct door te geven.
 • Indien ik (milde) verkoudheidsklachten heb wordt de afspraak afgezegd.
 • Indien een gezinslid van mij koorts en/of benauwdheidsklachten heeft wordt de afspraak afgezegd.

Mocht je naar aanleiding van deze maatregelen nog vragen hebben dan hoor ik ze graag vóór de massage afspraak. Je kan hiervoor per email of telefonisch contact met mij opnemen.